Ny TMNT-titel ”Mutants Unleashed” släppt!

För alla TMNT-fans finns nu ett nytt, actionfyllt spel tillgängligt! Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed bygger vidare på filmframgången Mutant Mayhem och släpper lös nya mutantfiender och episka strider. Du kan spela som Leonardo, Donatello, Michelangelo eller Raphael i ett fartfyllt plattformsspel, där både huvud- och sidouppdrag väntar i ett levande New York. Här möter du allt från dojo-utmaningar till bossfajter och pizzaleveranser!

Spelet erbjuder också co-op-läge för två spelare – perfekt för att dela den kaotiska upplevelsen med en vän. En av de coolaste funktionerna är att varje turtle har sin egen unika stridsstil, vilket ger variation och djup till varje strid. Michelangelo är en mästare på närstrider, medan Donatello briljerar med sitt långa bō-stav, och tillsammans blir de en kraft att räkna med.

Förutom att slåss mot 10 nya mutanter, får du också chansen att återbesöka älskade karaktärer som Splinter, April och skurkarna Bebop och Rocksteady, som nu försöker anpassa sig till ett vanligt liv i New York. Dessutom kan du låsa upp ikoniska dräkter från TMNThistoria – allt från seriernas svartvita versioner till de klassiska 80-talssköldpaddorna!

Med en dynamisk dag- och nattcykel som påverkar miljöerna runtom i staden, interaktiva platser som Turtlarnas klassiska kloakbas och ett Haunted Arcade, finns det alltid något nytt att utforska. Och om du behöver en paus från de mutanta fienderna, finns sidouppdrag som pizzaleveranser och graffitiupptäckter att ta sig an.

Spelet är tillgängligt nu på alla stora plattformar som PlayStation, Xbox, Nintendo Switch och PC via Steam. Missa inte chansen att dyka ner i detta mutantfyllda äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait