Turtle Beach Corporation presenterar två nya gamingmöss

Turtle Beach Corporation har idag presenterat två nya tillskott till sitt utbud av innovativa gamingmöss: den trådlösa Kone II Air och den trådbundna Kone II. Redan nu går de båda att förbeställa hos valda återförsäljare i Sverige och från Turtle Beachs hemsida. Kone II Air och Kone II säljs i färgerna Ash Black och Arctic White.

Kommentar från Turtle Beach Corporation

”Den ikoniska Kone AIMO har en lång och imponerande historia i gamingvärlden och anses av många som en av de bästa ergonomiska mössen någonsin. Vi har lagt flera år på att se till att uppföljarna, den trådlösa Kone II Air och den trådbundna Kone II, blir lika hyllade,” säger Cris Verin, VD på Turtle Beach Corporation. ”De nya Kone II-mössen är fina tillskott till vårt växande utbud av PC-tillbehör. Utöver ergonomi i en klass för sig erbjuder de massvis med innovativa funktioner för bättre träffsäkerhet, hårnålsprecision och blixtsnabba responstider.”

Om Turtle Beachs össen

Turtle Beachs gamingmöss bygger vidare på mer än ett årtiondes ergonomisk innovation för att perfekt passa medelstora och stora händer, oavsett om man använder klo-, handflats- eller fingertoppsgrepp. Till både de trådlösa och trådbundna alternativen medföljer extra grepptejp för ännu mer kontroll samt värmebehandlande PTFE-fötter för otroligt glid på alla ytor.

Om Turtle Beach Corporation

Turtle Beach är en av världens ledande tillverkare av spelaccessoarer, särskilt när det gäller till PC-spel. De är kända för att vara först med att använda den senaste teknologin när det kommer till headsets. Dessutom gör de sitt bästa för att headseten både ska vara så bekväma och snygga som möjligt. Detta har lett till att deras headsets är deras mest köpta produkt.

Det är dock inte bara deras headsets som har hög kvalité. Om du vill ha bra tangentbord, musar eller mikrofoner så är Turtle Beaches produkter definitivt någonting för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait