Dead by Daylight får Castlevania-karaktärer

Det är nu åtta år sedan Dead by Daylight först släpptes och trots att det inte riktigt ligger på samma popularitet som det första året det släpptes är det fortfarande väldigt många som har roligt med att leka mördare och offer i spelet.

En av anledningarna till hur spelet har lyckats hålla sig så populärt och fräscht är för att utvecklarna bakom spelet, Behaviour Interactive och 505 Games, då och då kommer ut med nya karaktärer, både helt originella och från andra skräckserier. Nu har de släppt två karaktärer som alla inom spelvärlden känner igen: Drakula och Trevor Belmont från Castlevania-serien.

Nya förmågor i Castlevania-expansionen

Drakula har tre krafter i sitt arsenal som han använder sig av när han jagar sina offer:

  • Förutom sin vanliga vampyrform kan Drakula även förvandla sig till en fladdermus som tyst kan smyga sig upp bakom ett offer eller en varg som snabbt kan ta sig över terrängen för att nå sitt byte.
  • Drakula kan kalla fram eld från sina fingertoppar för att få hans offer att skrika av smärta istället för att fly.
  • Om någon av offren försöker plocka upp ett föremål eller förstöra ett totem blir de paralyserade ett par sekunder.

För att motarbeta alla dessa fördelar har Trevor Belmont med sitt attribut Eyes of Belmont förmågan att se vilket håll mördaren befinner sig och kan därför inte lika lätt bli överraskad. Om offerteamet använder Discord kan han även berätta för dem var mördaren är och därför även ge dem en bättre chans att överleva.

///

Dead by Daylight går att spela på Steam, Epic Games Store, Microsoft, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch. Om du vill veta mer om spelet och alla karaktärerna du kan spela som kan du klicka här för att komma till spelets hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait