Rösta fram dina favoriter på ENNIES 2024!

Just nu kan du som rollspelsfan göra din röst hörd i ENNIES Awards. Rollspel från hela världen har chansen att vinna dessa priser i 23 olika kategorier med fem nominerade i varje kategori (förutom Fans’ Choice for Best Publisher som har 102 nominerade, och Product of the Year som har tio nominerade).

Klicka här för att komma till ENNIES-valet. Där kan du sedan gå in på de olika kategorierna och välja mellan de olika nominerade (sätt din favorit som nummer 1, din andra favorit som nummer två o.s.v.). Om du är osäker på vilken du vill rösta på kan du klicka på den nominerades namn för att komma till dess hemsida för att lära dig mer.

Fria Ligan-böcker som är nominerade

I år har Fria Ligan två böcker som har blivit nominerade: Dragonbane Core Set tillBest Cartography, och ALIEN RPG: Building Better Worlds till Best Cartography och Best Supplement. De finns även själva nominerade i Fans’ Choice for Best Publisher.

ALIEN RPG: Building Better WorldsEnsamma månar cirkulerar gigantiska gasjättar och bara väntar på att förvandlas till paradis. Uråldriga mysterier gömmer sig under markytan på både planeter och kometer. Soleruptioner som kan koka ditt kött tills det faller av dina svartsvedda ben används för att ge energi åt hundra världar. Ostabila tektoniska plattor skiftar runt och dränker iridiumgruvor i magma.

Därute i det okända finns kanske svaret på hur människan kom till, och vem vet? Kanske är det ditt öde att hitta det svaret. Men i det mörka, skoningslösa universumet finns det även monster du inte kan föreställa dig, monster som är gjorda för den miljö du inkräktar på. Monster som definitivt kommer att se dig innan du kan se dem.

Dragonbane Core Set – Fientligheten mellan drakar och demoner förde död och ruin över de gamla civilisationerna. Men det skapade också förutsättningarna som gjorde att människor och andra anhöriga kunde blomstra. Men lika säkert som natt följer dag kommer den tiden att komma igen då drakar demoner slåss om makten över mänskligheten, naturen och de eviga mysterierna.

///

Resultatet kommer att visas den 2 augusti på Gencon. Du har ända fram till den 21 juli att rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait