Immersive RPG finns nu på Humble Bundle

Fria Ligan har arbetat tillsammans med Alchemy Virtual Tabletop för att skapa Immersive RPG-paketet, som är exklusivt tillgängligt via Humble Bundle. I paketet finns det över 50 speltitlar värda över 10 000 kr för endast lite mer än 300 kr och när du köper paketet stödjer du Direct Relief, en hjälporganisation som fokuserar på att hjälpa de som har drabbats av fattigdom och naturkatastrofer.

Om Alchemy

Alchemy finns möjligheten att förhöja rollspelskänslan med hjälp av animerade bakgrunder, specialeffekter, stämningsljud och bakgrundsmusik: allt för att ge spelaren det där lite extra för att få dem att känna att de är en del av världen de spelar i.

Om Direct Relief

Direct Relief är en humanitär hjälporganisation som finns i över 80 länder. Deras uppdrag är att förbättra hälsan och livet för människor som drabbats av fattigdom eller nödsituationer. Det kvittar vilken politik, religion eller återbetalningsförmåga de har – om de behöver hjälp, så hjälper Direct Relief dem. Just nu har de stort fokus på de som har drabbats av orkanen Beryl, bränderna på Hawaii, jordbävningen i Turkiet-Syrien och kriget i Ukraina.

Om Humble Bundle

Humble Bundle säljer spel, e-böcker, programvaror och andra digitala varor. Deras uppdrag är att stödja välgörenhet samtidigt som de säljer sina varor till bra pris. Paketen är endast tillgängliga en viss period innan de ersätts med andra paket, så det är bäst att ta en titt då och då för att vara säker på att ni inte missar någonting ni verkligen vill ha.

Om Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen, Ur varselklotet, Flodskörden, Svärdets sång, Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och Alien.

///

Immersive RPG kommer att vara tillgänglig i 19 dagar till. Klicka här om du är intresserad av att köpa paketet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait